Fashion

WIN: 3 x INK DISTRICT Amsterdam t-shirt

Jullie kennen studio Ink District Amsterdam natuurlijk allemaal van de tattoo party die we samen met ze gaven. De studio tattoeërt niet alleen prachtig, maar heeft ook shirts ontworpen en is bezig met een eigen kledinglijn. De t-shirts dragen wij al een tijdje en we krijgen er veel vragen over. Wij op de redactie zijn er helemaal verliefd op! 

De shirts zijn er voor mannen of voor vrouwen. De shirts zijn iets langer dan een gewone tee: zo kunnen mannen 'm stylish dragen en kunnen vrouwen hem als jurkje dragen. Wil je nog meer inspiratie om deze tee te dragen? Daphne en Tess doen even voor hoe je dit leuke t-shirt rockt! En check ook vooral de video met de recap van ons event met Ink District! Want in januari gaan we dit nog eens dunnetjes over doen samen met Eva en Jeffrey van Ink District Amsterdam.

 

FASHIONSCENE X INK DISTRICT AMSTERDAM TATTOO PARTY from munkicloud on Vimeo.

 

WIN
Wij mogen 3 x een INK DISTRICT AMSTERDAM t-shirt weggeven! Laat ons weten hoe jij het Studio INK DISTRICT AMSTERDAM shirt zou combineren en wie weet maken we jou wel heel blij met zo'n cool shirt. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Deel dit artikel
Back to top