Winnen

WIN: De complete outfit van Daphne of Tess van Costes Fashion!

Deze winactie is wel HEEL leuk. We geven namelijk een complete outfit van Costes weg en jij mag kiezen welke je wint! Ga je voor de spijkerrok en comfy trui (inclusief warme muts!) van Tess, of kies je voor de mooie lange jas van Daphne en de coole blouse-jurk die ze eronder draagt? Wij zijn benieuwd!

De herfst is eigenlijk helemaal niet zo erg... Mooie blauwe luchten en vallende blaadjes, het heeft wel wat! En ook het shoppen voor een nieuwe garderobe is zeker geen straf! Wij gingen alvast bij Costes langs om twee leuke looks te shoppen. En het leuke is: jij kan nu een van deze twee outfits winnen! Lees snel verder.

 

Daphne draagt een geweldige lange winterjas met omslag en aansnoerkoord in de taille. Haar lange blouse in het grijs/blauw is van zijdeachtige kwaliteit en is perfect voor over een legging of panty. En in de zomer heel leuk als festival jurkje! 

 

Tess draagt een midi spijkerrok met knopen en daarop een warme trui die door de gaten erin net even aparter is dan een standaard wintertrui. De muts is gehaakt en heeft een super lekkere fleece binnenkant. 

Kiezen geblazen! 

Laat ons hieronder weten welke look jij graag zou willen winnen en waarom! De winnaar krijgt over 3 weken persoonlijk bericht. Good luck ladies :) 

Deel dit artikel
Back to top