Fashion

Costes trakteert op luxe weekendje weg

Wij zijn fan van modelabel Costes. Eerder namen we al een kijkje in de winkel in Amsterdam, maar vanaf nu kun je haar items ook online shoppen. Inderdaad: de webshop is eindelijk online en dit viert ze door een feelgood weekend voor twee personen in Amsterdam of Maastricht cadeau te geven. Daar willen we meer over weten!

 
Verschillende collecties
In de stijlvolle boutiques en vanaf nu ook in de online shop,  zijn de collecties City Chic, Rebel Luxe, Uptown Glam en Casual Mix te vinden. Costes staat voor bijzondere en draagbare items. Accessoires, schoenen en tijdloze basics maken het aanbod compleet. Het feit dat we nu niet meer de deur uit hoeven te stappen om haar items in te slaan, maakt het shoppen nog verleidelijker...

Online inspiratie

De online shop is geïnspireerd op de stijlvolle sfeer van de Costes boutiques. Alle items zijn op model geschoten, zodat de fit duidelijk te zien is en je inspiratie op kunt doen voor verschillende looks. Nice to know: items die je voor 22.00 uur bestelt, liggen de volgende dag al op je deurmat (of je kunt ze afhalen in één van de Costes boutiques).

Beauty treatments, shoppen en luxe dineren

Om deze online wending te vieren, geeft het label drie keer een luxe feelgood weekend weg in Amsterdam of Maastricht. De winnares kiest samen met een vriendin wanneer en in welke stad ze het weekend willen doorbrengen. Hoe het weekend eruit ziet? Het begint met een uitgebreide gezichtsbehandeling in een beautysalon en een make-up touch van een visagist, daarna volgt een shopsessie bij de Costes Boutique inclusief stylist en 100 euro shoptegoed per persoon. Vervolgens ga je 's avonds lekker luxe dineren om daarna het bed van een sfeervol hotel in te duiken. De volgende ochtend wandel je wederom met een gevulde buik naar buiten... Klinkt als muziek in je oren, of niet dan?


Hoofdredactrice Tess in een leather dress en comfy vest van Costes

Wil je kans maken op dit weekendje weg? Surf naar de website van Costes en schrijf je in voor de newsletter. Nu maar heel hard hopen dat jij binnenkort goed nieuws in je mailbox ontvangt... 

Deel dit artikel
Back to top