Fashion

Report: Strijken met Fred van Leer!

Op de bucketlist van iedereen staat stiekem 'een dagje met Fred van Leer'. Wij mochten dit afstrepen van ons lijstje! Afgelopen vrijdag gingen we samen met Fred strijken met de Braun CareStyle 5 stoomgenerator. En dit was mega gezellig! 

Strijken was nog nooit zo makkelijk. Met de iCare technologie kun je op 1 temperatuurinstelling alle stoffen strijken. Ook handig: met de 3D strijkzool kun je afgerond strijken. Dit betekent dat je niet meer achter zakken, knopen of ritsen hoeft blijven te hangen. Als je haast hebt of weinig tijd is dit ook het ideale apparaat. Met de krachtige stroom van de Braun CareStyle 5 stoomgenerator kun je 2 x zo snel strijken als normaal.

Droom jij al van zorgeloos strijken? Meer informatie over de Braun CareStyle 5 stoomgenerator vind je hier!

Het wordt nog beter: jij kan vanaf nu een dagje shoppen met Fred van Leer winnen. Zie jij jezelf al helemaal stralen in de winkelstraten terwijl je advies krijgt van Fred van Leer? Lees hier hoe dit kan. En helemaal leuk: je wint natuurlijk dan ook de geweldige Braun CareStyle 5 stoomgenerator! 

De workshop

Met een grote groep lezeressen en bloggers kwamen we vorige week samen om de nieuwe Braun CareStyle 5 stoomgenerator in actie mee te maken. De dag begon met een heerlijke lunch en een introductie van Fred. Wisten jullie dat het strijken van theedoeken nuttig is om de bacterien extra te doden? En dat heel veel vrouwen om die reden ook het ondergoed van zichzelf en hun gezin strijken? Wij dus ook niet!

Na de lunch werd de groep verdeeld en werden de meegenomen, lastig strijkbare items op de strijkplanken gelegd. Aan de slag! Wat vooral opviel is dat de Braun Carestyle 5 stoomgenerator echt moeiteloos over zakken en knoopjes glijdt. En nog een HEEL belangrijk en mooi feitje: Je kan hem gerust op een kledingstuk laten staan met de plaat naar beneden, mocht je ineens gebeld worden of er gebeurt iets onverwachts. Dankzij een ingebouwde sensor is het verbranden van kleding geen optie meer! 

Benieuwd hoe een dagje strijken met Fred er uit ziet? Kijk dan lekker mee naar alle leuke foto's en video van deze dag. En... Tess stak er ook oprecht nog iets van op ;)!

Sfeerimpressie strijkworkshop met Fred. from Braun on Vimeo.






 


Dank Braun en Fred voor een geweldige dag! Dames doe vooral mee aan deze leuke actie want wij zijn enthousiast!

Deel dit artikel
Back to top