Fashion

Lookbook: Timberland Black Forest

Timberland is al jaren één van onze favoriete merken als het om schoenen gaat. Dit najaar introduceert Timberland de Fall 2015 collectie. De collectie is veelzijdig, stijlvol en geschikt voor het actieve stadse leven. De “Made for the Modern Trail” campagne bestaat uit vijf verschillende collecties, waaronder de Black Forest collectie. Deze collectie is geïnspireerd door de adaptieve aard van de kleur zwart. In de collectie komen de iconische en vertrouwde bruine Timberland laarzen terug in stoere zwart leren varianten.
 
Timberlands robuuste en geraffineerde stadse stijl wordt gecombineerd met de kleur die met alles gecombineerd kan worden, ten alle tijden. Oftewel, de prominentste kleur in de mode: zwart. De Black Forest collectie drukt de donkere en mooie grijstinten, gevonden in de diepste delen van het bos, uit, in combinatie met een monochromatische look en volledig in lijn met de wereldwijde trend van houtskool kleuren. Wij zijn fan van deze donkere nieuwe collectie. Een meisje kan nooit genoeg zwart hebben. Are we right ladies?
 
 
De Timberland Black Forest collectie is per oktober 2015 verkrijgbaar via de Timberland webshop en alle andere verkooppunten.
Deel dit artikel
Back to top