Fashion

Kleindochter Rolling Stones in Burberry campagne

Er is weer een dochter van één van de Rolling Stones die een grote campagne binnensleept. En nee het is niet Georgia May Jagger. Dit keer is het aan de kleindochter van Keith Richards, Ella Rose Richards, om het gezicht van een groot modehuis te zijn. Niemand minder dan Burberry tekende het model voor hun nieuwe najaarscampagne.

Christopher Bailey, creative director van Burberry, heeft een scala aan jonge modellen en acteurs geboekt voor zijn nieuwe campagne. Naast de mooie Ella Richards stralen actrices Holliday Grainger, Amber Anderson, Clara Paget (Fast & Furious 6 ) en model Florence Kosky in de najaarscampagne. De mooie foto’s zijn geschoten door topfotograaf Mario Testino.


Ella Richards (rechts)....

Ella Richards staat onder contract bij Storm Models in London. Eerder dit jaar liep ze mee in de show van onder andere Tommy Hilfiger naast Kendall Jenner en Gigi Hadid. In de show van Anna Sui haakte ze backstage aan met Dutchie Daphne Groeneveld. Ella is absoluut one-to-watch in modellenland.

De jongens in de Burberry campagne zijn ook niet mis. Muzikant Tom Odell, Harry Treadaway van de tv-serie Penny Dreadful, lead singer van de band YAK; Oliver Burslem, Ranald McDonald en Oscar Robertson van de band Hidden Charms en modellen Jackson Hale en Oscar Tuttie zijn ook te zien in de Burberry campagne.




Deel dit artikel
Back to top