Fashion

Kendall Jenner is een gothic stunner voor Vogue India

Kendall Jenner is tegenwoordig op tientallen covers van tijdschriften te zien, en nu kan ze er weer eentje aan toevoegen. Vogue India vierde hun 10-jarige anniversary en plaatste hiervoor Kendall op de nieuwste cover van de mei 2017 issue. 

Kendall poseerde in het paleis van onze dromen, namelijk het Samode Palace in Jaipur, een prachtige stad in India. De beelden zijn as always geschoten door fotograaf Mario Testino en de resultaten zijn werkelijk adembenemend. Op de cover is de 21-jarige brunette te zien als een gothic beauty in een zwart, doorschijnende top van kant en op de inside editorial zijn ook nog een handvol foto’s te zien. 

Op alle beelden staat ze alleen, op één na. Hier poseert ze samen met Sushant Singh Rajput, een Indische filmacteur. “Different elements of India have influenced my world – and in turn this issue. It's the people, the art, the colours, the elephants and everything in between. I wanted to bring my world truly to this amazing nation, by shooting the issue in India. I wanted it to stay true to the Indian spirit,” vertelde Mario over de shoot. 

Bekijk enkele beelden van Vogue India hieronder en zie hier alles nog eens terug. 

Deel dit artikel
Back to top