Fashion

Zussen die bewijzen dat stijl diep van binnen zit

In deze tijd als we willen weten wat de trends zijn of simpelweg inspiratie nodig hebben kijken we naar onze favoriete fashion inspiratiebronnen. Dit kunnen celebs, modellen of bloggers zijn. Als je ziet dat ze een tuinbroek dragen kun je er automatisch van uitgaan dat het een trend wordt of al is. 
 
Wij hebben een paar sets van zussen, die uiteraard allemaal wel zult kennen, voor je geselecteerd. Dit zijn een van onze inspiratiebronnen en zijn ook nog eens echte trendsetters. 

mary kate ashley olsen

Mary-Kate & Ashley Olsen
De tweeling Mary-Kate & Ashley Olsen is natuurlijk geen verrassing in dit rijtje. Als je denkt als stylishe zussen dan zullen deze twee als een van de eerste in je opkomen. Mary-Kate en Ashley zijn echte trendsetters en hebben onder andere award winnende fashion leiders. Ze hebben ieder hun eigen stijl en zijn voor ons echte stijliconen.
 
poppy cara
 
Poppy & Cara Delevingne
Cara is degene die niet bang is om zich niet aan de regels te houden. Zou Poppy meer voor een klassieke en vrouwelijke jurk gaan, kiest Cara voor eeb t-shirt met een cartoon erop of trekt ze een onesie aan. Allebei poplair als model met ieder hun eigen unieke uitstraling.
 
kendall kylie jenner kim k
 
Kendall Jenner, Kim Kardashian-West, and Kylie Jenner
Dit rijtje zou niet compleet zijn zonder de Kardashians en Jenners. Zij hebben ons het afgelopen jaar bewezen dat ze stijl hebben. Ieder zijn ze uniek in hun eigen ding. Kendall, omdat ze een van de meeste populaire modellen van deze tijd is. Kim, omdat ze van donker haar naar platina blond ging en omdat ze ons elke keer weet te verrassen met haar outfits. En als laatste Kylie, omdat ze onder andere de trendsetter is van de lipliner.
 
bella gigi hadid
 
Bella & Gigi Hadid
Naast bloedmooi zijn Bella en Gigi rijzende sterretjes. Zij worden alleen nog maar populairder. Gigi is druk bezig om zichzelf neer te zetten in de modellenwereld met onder andere campagnes van Tom Ford en Guess. Bella heeft haar eerste fotoshoots en mode shows achter te rug. We zijn erg benieuwd wat we nog allemaal van deze dames gaan zien. 
 
Wie is jou favoriete set van zussen?
 
Deel dit artikel
Back to top