Fashion

Lookbook: Pachamama NOOSA-Amsterdam

Dit keer hebben we wel een heel bijzonder merk om aan jullie voor te stellen en een lookbook van te laten zien. NOOSA wil de wereld graag mooier maken. Hun sieraden en accessoires worden daarom ook van duurzame materialen geproduceerd, handgemaakt met een grote voorliefde voor fairtrade. Ze laten zich inspireren door diezelfde mooie wereld, haar mensen, verhalen, gebruiken en tradities.
 
NOOSA-Amsterdam is 5 jaar geleden opgericht door de twee Nederlandse vrouwen Nathalie Mangnus en Alette Zeijlstra die op hun wereldreizen geïnspireerd raakten door alle culturen en symbolen die ze tegenkwamen. Alle indrukken die ze wereldwijd opdeden hebben ze verwerkt in fashion accesoires en Chunks®: NOOSA.
 
 
NOOSA biedt de mogelijkheid om je product zelf samen te stellen, zodat het echt jóuw verhaal vertelt. De items worden handgemaakt met respect voor de natuurlijk. Ieder stuk is dus uniek.
 
 
De nieuwste collectie van NOOSA-Amsterdam, Pachamama, neemt je mee naar het Andesgebergte waar de Peruaanse bevolking tijdens jaarlijkse rituelen Moeder Aarde (Pachamama) eren. Pachamama wordt beschouwd als de meest vereerde godin in de Andes. Ze beschermt de mens, maakt het leven mogelijk en begunstigt de vruchtbaarheid. 
 
 
De Pachamama collectie bestaat uit een handgemaakte Pachamama sjaal, armbandjes van alpacawol en een Pachamama Chunk. Dekens van alpacawol worden gebruikt bij de rituelen rondom het Pachamama-festival, dat diep in deze bergen wordt gehouden. Bij het festival wordt het aanbidden van Pachamama gevierd.
 
 
Je kunt de leuke nieuwe collectie hier online shoppen. Houd ook zeker onze site in de gaten, want we hebben binnenkort een leuke actie samen met NOOSA!
 
Deel dit artikel
Back to top