Fashion

Nederlandse bloggers genomineerd voor Fashion Influencers Awards

De Nederlandse modebloggers Linda Tol en Anna Nooshin van NSMBL zijn genomineerd voor een award tijdens het internationale modespektakel; Stylight Fashion Influencers Awards in Berlijn. De awardshow belooft één van de meest fashionable events van het jaar te worden. Internationale modebloggers, influencers, fashionista's en vip's komen hierop af.

Het grootse mode-event zal plaats vinden tijdens de Berlijn Fashion Week op een nog geheime locatie. Afgelopen jaar sleepte de mooie Negin Mirsalehi de award voor 'Most Promising Fashion Blog' in de wacht. Dit jaar zijn dus modeblogger Linda Tol in de categorie 'Rising Star of the Year' en Anna Nooshin van NSMBL in de categorie 'Most Succesful Blogger Business' genomineerd.


 Linda Tol (links) en Anna Nooshin (rechts)

De overige genomineerden komen vanuit heel de wereld. Zo zijn er in de categorie 'Most Influential Fashion Blog' de volgende bloggers genomineerd: ( Zie foto van links naar rechts) Garotas Estupidas, Anjelica Blick, The Fashion Fruit, Le Blog de Betty en Amlul.

Verder worden er prijzen uitgereikt in onder andere de volgende categorieën: Best Celebrity Style, Fashion Influencer of the Year en voor het eerst dit jaar, 'Best Men's Fashion Blog. En dit is nog niet alles. De awardshow zal worden gepresenteerd door niemand minder dan Louise Roe, die al jaren een enorm populair Brits stijlicoon is.

De jury liegt er ook niet om. Het panel bestaat uit een team van internationale mode-toppers. Topmodel Bar Refaeli, Ceo van Stylight; Benjamin Guenther, modeblogger Bryan Boy en Anita Tillman. Kortom, het wordt één van de fashionevents van het jaar.

Wij zullen uitgebreid verslag doen van dit geweldige event en wij geven zelfs één van onze lezeressen plus een vriendin de mogelijkheid naar Berlijn te vliegen en aanwezig te zijn bij de Stylight Fashion Influencers Awards!! Dus houdt Fashionscene in de gaten!!

Bezoek voor meer in's & out's rondom het event en profiles van de genomineerden de website van Stylight hier.

Deel dit artikel
Back to top