Fashion

Student verdient bakken met geld als Rihanna look-alike

Het is altijd leuk om te horen dat je op een celeb lijkt, maar wat als je zo erg op iemand lijkt dat je het huis niet meer uit kan zonder schreeuwende fans achter je aan te krijgen? De 22-jarige Andele Lara maakt dit dagelijks mee. Ze gaat namelijk door het leven als Rihanna look-a-like. 

Voor de student uit Boston is het leven van een ster al normaal geworden. Dagelijks krijgt ze schreeuwende fans achter zich aan, worden er foto's van haar gemaakt, willen mensen haar handtekening en krijgt ze fanmails. Overal waar ze komt wordt ze aangezien voor de superster. Het gaat zelfs zo ver dat de dubbelganger van haar looks haar beroep heeft gemaakt. Bedrijven betalen haar duizenden euro's om producten te promoten. Ze sluit deal na deal. Dit jaar heeft ze alleen al voor 13.000 pond aan kledingcontracten getekend.

"Er gaat geen dag voorbij dat ik de naam Rihanna niet hoor." Nadat de zangeres in april van Instagram was verwijderd, werd Lara overspoeld met reacties op haar account. "Sommige schreven dat mijn profiel de hare had vervangen in hun leven".

Andele was vijftien toen haar vrienden op school zagen hoeveel ze op de superster leek. Een vriend las een tijdschrift met op de cover Rihanna, hij hield de foto naast haar gezicht en zag hoeveel Andele op haar leek. Zelf heeft Andele nooit doorgehad hoeveel ze op de zangeres leek. Ze ziet wel wat gelijkenissen, maar niet zoveel als al de andere mensen om haar heen. De studente is van plan om een professionele Rihanna look-a-like te worden. Helaas kan ze alleen niet zingen.

Voor meer foto's van de dubbelganger klik je hier.

De echte Rihanna tijdens de MAC Cosmetics And MAC AIDS Fund World Premiere Of "It's Not.

Beeld: Getty Images

 

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top