Fashion

5x de meest populaire modellenzusjes!

Met hun lange benen, perfecte glimlach en weelderige bos haar zijn topmodellen an sich al uitzonderlijke wezens. Soms zijn er zelfs twee van deze binnen één gezin. Modellenzusjes, ze zijn duidelijk het geval van heel veel goede genen. Zie hier de leukste, mooiste en meest succesvolle modellenzusjes ter wereld.

Cara & Poppy Delevigne:

De Britse zusjes Cara (22) en Poppy Delevingne (28) hebben allebei een succesvolle modellencarrière. Cara is een populair catwalk- en campagnemodel. Cara is het gezicht van o.a. Burberry, Chanel, Mulberry en Balmain. Poppy Delevingne scoorde campagnes voor o.a. juwelenhuis Chopard, Free People, Louis Vuitton en Rag & Bone.

 

Kate & Lottie Moss:

De inmiddels 40-jarige Kate kan nog steeds niet stuk en is nog steeds één van de meest geboekte modellen ter wereld. Ondanks haar lengte, Kate is slechts 1,70m lang, bewees zij dat ook kleinere modellen mega succesvol kunnen zijn. Haar veel jongere zusje Lottie (16) is haar modellencarriere nog maar net begonnen, maar werd onlangs het gezicht van Valentino Red en Teen Vogue.

 

Lily & Ruby Aldridge: 

De 28-jarige Lily Aldridge is onder meer bekend van haar campagnes voor Victoria's Secret. Lily behoort tot één van de officiele Angels van Victoria's Secret. Haar jongere zusje timmert ook flink aan de (modellen)weg. De 23-jarige Ruby tekende o.a. voor Just Cavalli, Valentino en Marc by Marc Jacobs. Zij hebben ook nog een oudere halfzus, Saffron, zij was een bekend model in de jaren negentig.

 

Gigi & Bella Hadid:

De tienerzusjes en upcoming models Gigi (18) en Bella (17) zijn onze favoriete modellenzusjes. De twee zijn dochters van de reality soap-ster Yolanda Foster. Moeder Yolanda is één van de “The Real Housewives of Beverly Hills”. Opgegroeid in Beverly Hills zit het Gigi en Bella absoluut mee, zij hebben the looks en the lifestyle. Gigi is vanaf jongs af aan één van de favoriete modellen van het label Guess en werd in de rubriek 'rookie' van Sportswear Illustrated geplaatst. Bella tekende onlangs een modellencontract bij hetzelfde modellenbureau als haar zus, IMG Models en liep de catwalk show van Desigual in New York. Leuk detail; Bella verfde haar lokken donker om minder op Gigi te lijken, zij is van nature ook een blondine.

 

Dree Hemingway & Langley Fox Hemingway

De zusjes Hemingway hebben beide hun sporen verdiend in modellenland. De 26-jarige Dree stond model voor onder andere Salvatore Ferragamo, David Yurman, Free People en Gucci. Langley volgde onlangs pas in de voetsporen van haar zus en poseerde voor de Just Cavalli a/w 2014 campagne en voor Salvator Ferragamo. De ouders van Dree en Langley werken ook in de spotlight en zijn acteur van beroep.

Beeld: Instagram
Deel dit artikel
Back to top