Fashion

Modefeestje: Lancering Vogue the Book

 
Gisteravond lanceerde VOGUE tijdens een intiem diner met dierbare vrienden, familie en andere loved ones Vogue The Book. Aanwezig waren onder andere Thekla Reuten, Anna Drijver, Hannah Bervoets, Wim Pijbes, Bella Hay, Wende Snijders en Lieke van Lexmond.
 
 
Vogue The Book is een verzameling van beelden en verhalen. In 196 pagina's laat Vogue haar blik op de zomer zien. Centraal staan de thema’s Love, Family, Friends & Fun. Zo  schrijft het magazine over de romantiek tussen Jane Birkin & Serge Gainsbourg, Prins Friso met zijn kinderen: de liefde voor zijn gezin en prachtbestemmingen om bij weg te dromen. Speciaal voor Vogue The Book selecteerde Bruce Webber zijn favoriete foto's van zijn wereldberoemde golden retrievers en interviewde hij zijn geliefde honden.
 
Karin Swerink, hoofdredacteur van VOGUE: 'Al mijn hele leven verzamel ik beelden. In mijn hoofd, in mijn hart, op mijn telefoon, de computer en letterlijk in mapjes. Er zijn beelden die na een tijdje verdwijnen, maar er zijn er ook die voor altijd bij me blijven. En dat zijn foto’s die me raken, die iconisch zijn en een verhaal vertellen. Voor The Book kozen we de mooiste beelden die samen met de bijzondere verhalen in deze uitgave een volmaakte symbiose vormen.’
Deel dit artikel
Back to top