Fashion

Trend: Shiny Embellishments

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek  licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Deze week nemen wij inspiratie uit een iets vrouwelijkere trend die we veel in street style zien langskomen. Straatfotografen leggen deze look maar al te graag vast door de instant wow-factor die aan mooie versiersels op kleding te zien zijn. We zagen subtiele embellishments en mega over-the-top looks van onder andere Anna Dello Russo waardoor wij ook graag een soortgelijke look willen rocken.

De trend is perfect voor de zomer omdat hij zo goed samen gaat met denim cut-offs en chunky sandalen om de look iets stoerder te maken. Ook is deze trend perfect voor allerlei types; als je more is more bent is dit helemaal je ding en als je minimalistisch bent is één statement piece perfect voor je basic looks.

Embellished items zijn super voor een day-to-night look, het staat niet too much met leuke sandalen of sneakers over overdag maar kan toch dressed-up genoeg zijn voor een etentje of een avondje uit. Daarnaast zijn dit soort items je go-to's als je even niet weet wat je met je kledingkast aanmoet en er toch fashionable uit wilt zien.

 

 

Shop versierde kleding:

 

Arrogant Cat Embellished Crop Jacket,€52.11,Asos                       Sweatshirt with Embellished Cross,€59.15,Asos
 
 

 

SALON Printed Embellished Dress,€133.80,Asos                         Boyfriend Jacket with Embellished Sleeve,€47.89,Asos
 
 

 

Needle & Thread Embellished Dress Kimono Sleeve,€211.26,Asos KG by Kurt Geiger Slider Flat Sandals,84.50,Asos
 
 
 
Religion Sequin Embellished Jumper,€59.86,Asos                          Quilted Jacket with Floral Embellishment,€22.53,Asos
 
 
 
 

Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top