Fashion

Hu.man Holidays VakantieDoeboe

Boek - Ook dit jaar worden we verrast door de creativiteit en inspiratie in de succesvolle boekenreeks van ontwerper Hans Ubbink, het Hu.man Holidays VakantieDoeboek. Naast het gebruikelijke portie plezier en ontspanning is er in dit negende deel van het Doeboek veel ruimte voor inspirerende reisverhalen van aanstormend schrijftalent, gearriveerde schrijvers en verschillende bekende Nederlanders.
Met het Vakantie Doeboek beleef je het ultieme vakantiegevoel, thuis of onderweg. Zoals de ondertitel ‘Vervelen kan altijd nog’ belooft, staat het boek garant voor vakantieplezier pur sang. Ont-moeten, nieuwe indrukken en spannende ondernemingen. Naast verhalen en bijzondere fotoreportages omvat het inspirerende boek veel vakantiedoe-dingen zoals kruiswoordpuzzels, huizen ruilen, wijnproeven, memoryspellen, reizen langs de nulmeridiaan en tips over waar je vooral niet naartoe moet gaan. Vorig jaar bleek het VakantieDoeboek het perfecte voorjaarscadeau: al voor het einde van de zomer was het uitverkocht.
Het Hu.man Holidays VakantieDoeboek #9 is verkrijgbaar via internet op www.humanholidays.com en ligt vanaf mei 2011 bij de betere boekhandel. Prijs € 18,95.

Deel dit artikel
Back to top