Fashion

Liefde, Leugens en Lust in de Loft!

Maak je eigen Blackbook - In de film LOFT delen vijf getrouwde mannen in het diepste geheim een loft waar ze op stijlvolle manier en in alle rust hun minnaressen kunnen ontvangen. Wanneer er op zekere ochtend een lijk wordt aangetroffen in de loft begint een spel vol intrige en wantrouwen op zoek naar de dader…
Geheel in de stijl van de film, in het diepste geheim, kun jij nu je eigen Black Book invullen! Wie van je vrienden zou jij ‘doen’?! Wie staat er op je wish list en hoe beoordeel jij je exen?
Daarnaast kun je in de stats van de app terugzien hoe vaak jij in de Black Book van vrienden bent opgenomen en op welke tags jij (het meest) beoordeeld bent, ook weer geheel anoniem. Ontdek dus hoe goed jij in de markt ligt en maak kans op een spannende dag én nacht met jouw date in het decor van de film! Check HIER de Loft Facebook App. (>NAAR: http://www.facebook.com/LOFTdefilm)
Vanaf 11 mei is de film Loft verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en Video On Demand. Bekijk hieronder alvast de trailer .
Koop Loft nu op Blu-ray of DVD en ontvang korting op een Loft arrangement bij Spa Zuiver in Amsterdam. Dat betekend genieten van een dag in het decor van de film!

Deel dit artikel
Back to top