Fashion

Southern Comfort presents Mardi Gras

Amsterdam - Na een waanzinnige editie afgelopen weekend in Rotterdam is het aankomende zaterdag de beurt aan Amsterdam. Dan haalt Southern Comfort Mardi Gras naar de hoofdstad!

New Orleans, de geboorteplaats van Southern Comfort, verandert elk jaar in een warme, muzikale smeltkroes, waar alle zintuigen worden geprikkeld. Mardi Gras, dat ‘vette dinsdag’ in het Frans betekent vindt in februari plaats en is de Creoolse versie van Carnaval. Een groot verkleedfestijn dus! Verkleden doe je op Mardi Gras vooral met maskers, veren en eigenaardige kralenkettingen. Dit jaar wordt Mardi Gras voor het eerst door Southern Comfort in Nederland georganiseerd.

Verwacht in Amsterdam minimaal dezelfde uitbundige sfeer als in de straten van New Orleans. Op 28 februari kan jij het carnaval bijwonen in de Amsterdamse sociëteit De Kring. Daar vind je Amsterdam’s finest; Rednose Distrikt (Aardvarck, Steven de Peven), dj Missing Links (Wicked Jazz Sounds) en Ken Sender (Buutvrij) achter de decks. Club Zonder Filter en Visjuweel nemen het verkleedgedeelte voor hun rekening en de Brotherhood 4Real brassband komt ook hier de boel eens even goed losschudden. Mardi Gras in Amsterdam begint om 23.00 uur en gaat door tot 04.00 uur.


Wil jij met Southern Comfort naar Mardi Gras in Amsterdam? Ga dan naar www.southerncomfort.nl, nodig jezelf uit en voor je het weet sta jij met je beste vrienden mee te feesten!

Wil je op de hoogte blijven van het Mardi Gras feest van Southern Comfort hou dan de site in de gaten!
good2b geeft 2 x 2 kaarten weg, check bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top