Fashion

Bacardi B-Live

Tilburg - Op zaterdag 27 oktober vindt in 013 in Tilburg de vijfde editie plaats van Bacardi B-Live. Een nacht die alle zintuigen doet prikkelen door onverwachte Belgische samenwerking tussen dr. Elektroluv en designer Nicolas di Felice.
Drie keer per jaar staat Bacardi B-Live garant voor verrassende cross-overs en uitdagende samenwerking tussen artiesten uit verschillende genres. Don Diablo die in Amsterdam het podium deelt met rocker Spike, mode-ontwerper Bas Kosters die in Tilburg een show verzorgt met DJ Joost van Bellen: alles kan, als het maar leuk is! En vernieuwend, passend binnen de geest van Bacardi B-Live.
Voor de aankomende editie selecteerde de mysterieuze dr. Lektroluv zijn favoriete DJ’s, VJ’s en performances, zoals live acts en krachtstroommuziek die mode, visuals en publiek doen samensmelten. De Belgische Dr. Elektroluv heeft een solide live reputatie opgebouwd, met aanstekelijke sets vol bekende en onbekende krakers van nu afgewisseld met scherp gekozen classics. Drie maal raden wie zijn dokterspak heeft ontworpen: on-stage gaat hij de samenwerking aan met aanstormende Belgische beroemdheid, de designer Nicolas di Felice.
Verder hoor je eigenzinnige en excentrieke beats van de Duitse Anthony Rother, staan de Kill all Hipsters met twee perfomances op één avond in de grote zaal, Déjanu Soundsystem, Thomas Laurén en Mark August laten in de kleine zaal zien wat ze in huis hebben. Verantwoordelijk voor het visuele geweld zijn de VJ’s Urbi et Orbi en Stoudt, en het Belgische modetalent Nicolas di Felice. Wordt het je allemaal te heet onder je voeten, dan is er de B-Live moodbar. Samen met de moodbarshakers kun je je eigen cocktail shaken, of vind jezelf terug op de The People's Wall van kunstenaar Eelco van de Berg.
Bacardi B-Live is op zaterdag 27 oktober in 013, Veemarktstraat 44, Tilburg van 22.00 tot 04.00 uur. Kaarten kosten € 15.good2b geeft 2 x 2 kaarten weg voor Bacardi B-Live! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot woensdag 24 oktober.

Deel dit artikel
Back to top