Fashion

Dit zijn ze: de accessoiretrends van herfst 2020

Dit zijn ze: de accessoiretrends van herfst 2020

We moeten er echt aan geloven, het is weer herfst. De bikinis, rokjes en jurkjes kunnen (helaas) weer worden ingeruild voor truien en vesten. Om je herfst outfit wat op te vrolijken, kun je natuurlijk verschillende accessoires toevoegen. Maar wat zijn de trends als het gaat om accessoires voor dit najaar? We vertellen je alvast een ding: je hoeft je in ieder geval niet in te houden, dus ga lekker los!

Heb je wat inspiratie nodig? Lees dan snel verder, wij geven je een kijkje in de accessoires trends voor dit najaar. 

Parels 

Eén ding wat je veel zal gaan zien dit najaar zijn parels. Parels in je oren, om je nek, maar bijvoorbeeld ook in je haar - het kan allemaal! Ze kunnen je outfit in één keer stijlvol maken, en zijn echt een statement voor je outfit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

Ultralange kettingen 

Met deze trend van ultralange kettingen maak jij je outfit in een keer helemaal af! Draag de ketting over je trui of vest en voilá, jij bent helemaal klaar voor de dag. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen) op

Sieraden met schakels

Je ziet het overal terugkomen: sieraden met schakels. Of het nou oorbellen zijn, ketitngen of een armband -  het is helemaal hip! En dat vinden wij niet zo gek, het geeft namelijk een stuk meer 'body' aan je outfit. Je hebt deze chains in allerlei soorten en maten, voor ieder wat wils dus! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dionne Kaliisa (@dionnekaliisa) op

Tassen aan de ketting 

Wat betreft tassen, zijn de tassen met hele grove kettingen helemaal hip. De wat meer klassieke modellen krijgen hierdoor een stoerder imago en de stoere tassen worden nóg pittiger. Met zo'n grove ketting van je tas hoef je tevens geen andere sieraden meer om (maar het kan natuurlijk wel). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

De kraag 

Wil jij een statement maken? Dan is de kraagtrend iets voor jou! Hoe gek je de kraag maakt, is helamaal aan jou want er zijn veel verschillende soorten, kleuren en maten. Eén ding is zeker: je outfit is absoluut niet meer saai als je de kraag draagt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leia Sfez (@leiasfez) op

Mondkapjes 

We kunnen er niet omheen: het mondkapje. Reis je veel met het ov? Dan kun je een positieve draai geven aan het dragen van een mondkap, door middel van het te zien als een accessoire die bij de rest van je outfit past. Er zijn echt hele leuke mondkapjes, geloof ons maar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julia Vaughn (@juliavaughn) op

Sjaaltjes in het haar

Een andere trend die je veel gaat zien dit najaar zijn sjaaltjes in het haar. Dit geeft een speelse look en je kunt blijven variëren in je sjaaltjes, namelijk met verschillende materialen en kleuren sjaals. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another one because I’m so obsessed with this scarf @louisvuitton ✨

Een bericht gedeeld door Oumayma Elboumeshouli (@oumaymaboumeshouli) op

 

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top