Fashion

Dit zijn de leukste trends op het gebied van modeaccessoires voor SS2020

Dit zijn de leukste trends op het gebied van modeaccessoires voor SS2020

Wat een mazzel hebben wij dat het voorjaar nu al echt begonnen is. Hoe het leven er op dit moment ook uitziet, het is lekker weer en dat maakt ons ontzettend vrolijk. Het wordt tijd om het voorjaar door te voeren in jouw leven en dat kan natuurlijk op verschillende manieren.

Heb jij al een fijn zomerjasje, is jouw kast voorzien van de nodige jurkjes en heb je al wat fijne tops in huis? Dan is het enige wat rest nog goede accessoires om jouw voorjaarsoutfit compleet te maken. Welke wat ons betreft essentieel zijn in het rijtje? Dit zijn ze!

1. De zonnebril

Heerlijk hoor de zon maar we willen eigenlijk het liefst niet dat deze fel in je ogen schijnt: het is lastig kijken zo én nog slecht voor je ogen ook. Een zonnebril is dus een absolute must in het rijtje van zomerse accessoires. Welke types zonnebrillen we in de zomer van 2020 veel zullen zien? Een kleinere dames zonnebril met een vintage look, exemplaren waarvan de bovenzijde plat is, opvallende witte zonnebrillen en oversized brillen met dikke frames.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

2. De tas

Jouw zware en zwarte leren tas kan voorlopig even in de kast blijven. In het voorjaar gaan we voor buidels gemaakt van natuurlijke of lichte materialen. Denk hierbij aan riet en linnen. Wil je toch leer? Ga dan voor cognackleurig want dat staat prachtig bij al die natuurlijke lichte materialen. Ben je niet van plan om veel mee te nemen? Dan is de minibag trend iets voor jou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

3. Sieraden

Natuurlijk, je hebt jouw favoriete oorbellen, kettingen, ringen en armbanden die je het liefste het hele jaar door draagt. Toch zijn sieraden het uitgelezen accessoire om jouw outfit een zomerse look te geven. De trends die we deze lente en zomer veelvuldig zullen zien, zijn bijvoorbeeld opvallend gekleurde sieraden en dan het liefst in een lekker groot formaat. Wil je op een andere manier een statement maken? Draag dan één oorbel in plaats van twee. Is dat jou te gewaagd? Chunky schakelkettingen, parels en grote oorringen doen het dit voorjaar ook nog goed. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

4. Schoenen

Zet die (enkel)laarzen maar achterin de kast want jouw voeten willen niets liever dan gehuld worden in lekker luchtige schoenen met het warme weer. De typisch zomerse espadrille zullen we ook dit jaar weer veelvuldig voorbij zien komen maar deze schoen krijgt concurrentie van sierlijke hakken met kettinkjes, loafers met een hak en sandalen met een minimalistische twist. Qua kleur kun je het liefst voor lekker zomers gaan: denk hierbij aan citrustinten en pastels.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top