Fashion

Molotov & the Dirty Dirty

Amsterdam - Zaterdag 12 augustus gaat het weer loos in de Arena! Na een zeer succesvolle en uitverkochte editie op 8 july is het tijd voor een nieuwe Molotov special. Met dit keer alle residents van Molotov, samen zullen ze op 12 augustus het echte Molotov gevoel brengen.
De Kerkzaal is het decor van Philip Young, Terry Toner en Victor Coral die elke editie een aantal gigantische nationale of internationale toppers uitnodigen, om samen met hen de lekkerste electro, house en andere electronische muziekstromingen te knallen.
Het concept van Molotov is het best als volgt te omschrijven: de betere house en electro avond van Nederland, waar een goede combinatie wordt gemaakt tussen clubklappers, nieuwe muziek en credible dancemusic. Dexter zet altijd een zeer heftige techniek set-up neer om de muziek zo lekker mogelijk te ervaren.
In de Tuinzaal vindt de vierde editie van The Dirty plaats. The Dirty is een hiphop avond met een electronisch uitgangspunt, van Hip Hop, tot Crunc, Dirty South, Ghettotech, Miamibass, Broken Beats, Breaks, Baile Funk, Electro, house en meer… Zie het als een ‘Hiphop on Acid’ avond! The Dirty wordt gepresenteerd door: Sef Nice (Flinke Namen) a.k.a. Yousef Gnaoui & Leen-dirt Moneybag$ a.k.a. Leendert Stuart, en niemand minder dan The Flexican. Lasers, blacklight, fluoriserende brillen en strobo’s. Hip Hop 3000 dus.... Zij nodigen Kubus & Simon!!!! uit voor een DJ set: Die vanaf nu af aan de nieuwe Molotov / DIRTYDIRTY residents zullen zijn. Deze man uit Zwolle maakte furore met: het nummer ‘Wie is Ut’ van DuvelDuvel, zijn debuut album ‘Buiten Westen’ en ‘Microphone Colossus’ dat hij maakte met Sticks van Opgezwolle. Hij doet deze editie een keiharde en hoogst onverantwoorde, electronische hiphopset samen met zijn draaimaat Simon. Kubus, wiens wortels in de electro, techno en drum bass liggen zal laten zien waar hij vandaan komt en waar “het” allemaal naartoe gaat.
Naast Kubus & Simon heeft Molotov nog een nieuwe resident: Drunken Lion Soundsystem!!! Ze knallen een mix van Ragga, House, Booty, Dub, Grime, HipHop en andere muziekstijlen. De Boys hadden de vorige editie echt dat DirtDirty gevoel te pakken en dus hebben we besloten deze twee Rotterdammers tot een vast onderdeel in ons smerige receptuur te maken.
En dan natuurlijk het wonderkind, DE DJ en medeorganisator en oprichter van Molotov en THEDIRTYDIRTY: DJ The Flexican. Hij doet wat hij altijd doet! En dat is helemaal los gaan!!!
Molotov & the Dirty Dirty vindt plaats op zaterdag 12 augustus in Hotel Arena. Kaartjes zijn €8 in de voorverkoop. good2b geeft 2 x 2 plekken op de lijst weg, kijk bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top