Fashion

De 5 influencer outfits van week 9 die wij ook willen hebben + bijpassende items om te shoppen

De 5 influencer outfits van week 9 die wij ook willen hebben + bijpassende items om te shoppen

Op Instagram valt altijd wat te zien, dat is zeker. Het liefst heb je al die mooie items die je voorbij ziet komen zelf ook, en dat snappen we! Wij hebben al onze favoriete items van deze week voor je op een rij gezet, you're welcome!

Wij zijn stuk voor stuk razend enthousiast over deze outfits.

Dit zagen we voorbijkomen op Instagram

1. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02) op

Deze outfit is het perfecte voorbeeld dat klassiek ook simpel kan betekenen. Het leren jasje kennen we natuurlijik allemaal, maar met het witte overhemd en de flared jeans krijgt deze outfit de klassieke touch die het verdient. 

 

2. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anouk Yve (@anoukyve) op

De outfits van Anouk zijn vaak clean en straightforward, maar dat maakt ze niet saai om naar te kijken. Ze zorgt bijna altijd voor een detail die eruit springt, deze keer zijn dat de kleurrijke muiltjes. Gecombineerd met de witte tinten, de straight leg jeans, en de gouden accessoires is deze outfit helemaal klaar voor de lente. Deze outfit kan je trouwens ook prima combineren met een skinny jeans.  

 

3. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leia Sfez (@leiasfez) op

Wanneer zijn we vergeten wat voor effect denim on denim heeft? Combineer dat met opvallende laarzen en een basic T-shirt en je hebt een look gecreëerd die vele van je zouden willen kopiëren. 

 

4. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Felicia Akerstrom (@fakerstrom) op

Er gaat niks boven een casual outfit, vooral deze niet. De bruine items maken de outfit rustig (en lekker warm). Combineer dat met een leuke pantalon en de schoenen die nu helemaal hot zijn en struin comfortabel door je favoriete stad

 

5. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Oumayma Elboumeshouli (@oumaymaboumeshouli) op

Hetgene wat je altijd van Oumayma kan verwachten? Dat ze haar outfits zo als geen ander in elkaar zet. Haar looks zijn hartstikke experimenteel maar nooit te druk of too much. Zo ook met deze mooie zwart-witte outfit. De hakjes zijn buitenaards fantastisch!

 

Het vinden van de perfecte kleur voor jou kan een hele klus zijn. Daarom helpen we je een beetje, hier lees je er alles over!

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top