Fashion

Thuis uit eten met Ramon Beuk

Boek - Thuis uit eten is het nieuwste boek van TV-kok Ramon Beuk. Je staat versteld van je eigen kunnen met deze mooie verzameling van indrukwekkende gerechten, die je zo in een restaurant zou kunnen treffen.
Ontbijten doen we niet meer zittend uit een bakje, maar peddelend op de fiets uit een yoghurt-zakje. Je avondmaal blieb je in een seconde op in de magnetron. Eten is een noodzakelijk kwaad geworden: hoe sneller, hoe beter. En als je al eens culinair wilt genieten, dan ga je dat al snel buiten de deur doen voor de hoofdprijs.
Waarom? Vroeg Ramon Beuk zich terecht af. Met zijn boek 'Thuis uit Eten' leert hij je thuis gerechten op tafel te zetten die in een restaurant niet zouden misstaan. Hoe? Heel simpel: met smakelijke ingrediënten, slimme en eenvoudige recepten én tips en trucs om je maaltijd meer cachet te geven. Met de kleur van de ingrediënten, de manier van snijden en de opbouw op je bord maak je voor je er erg in hebt een prachtplaatje. Aan de hand van recepten met hier en daar een Surinaamse twist, zoals cassavesoep met in tomaten gesmoorde gamba's en een pomtaartje, maar ook bijzondere combinaties als haringtempura met venkelsalade en zalm op gestoofde rode kool, of de favoriete risotto van actrice Miryanna tot en met de chocoladeballen van Ramon, wordt elke dag een feestje.
Een ideaal boek om indruk mee te maken op je schoonmoeder, nieuwe liefde of de buurman. Tijdens de feestdagen, of gewoon op de doordeweekse dinsdag. Thuis uit eten ligt vanaf 29 november in de winkel en kost € 24,90 (uitgeverij Truth and dare, ISBN: 9789049999032). good2b geeft 5 x een exemplaar weg van Thuis uit eten! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot maandag 17 december.

Deel dit artikel
Back to top