Fashion

Grand Marnier Limited Edition

Landelijk - Wat inspiratie nodig voor de kerst-inkopen? Grand-Marnier komt met een bijzondere uitgave voor tijdens de feestdagen. Het luxe interieur van loungebars vormde de inspiratiebron voor de nieuwe fles. Met warme kleuren, strakke vormen en een fluwelen touch. De klassieke fles is voor de nieuwe limited edition omhuld met rood fluweel, en heeft een roestvrijstalen etiket waarin Grand Marnier staat gegraveerd.
De Lounge Edition is een toespeling op het concept van de loungebar. Stijlvol en klassiek, en tegelijkertijd comfortabel en luxueus; de perfecte basis voor een ontspannen sfeer. Sinds 2003 viert Grand Marnier de kerstdagen met een limited edition. Dit initiatief is een eerbetoon aan Louis-Alexandre Marnier Lapostolle, die de eerste limited edition lanceerde in 1927 ter viering van het honderdjarig bestaan van het huis. Elke fles is een collectorsitem. Het zijn allen bijzondere interpretaties van het klassieke, tijdloze design die traditie met innovatie verbinden.
Met deze fles heb je behalve een goed kerstcadeau ook een perfecte kerstcocktail, een Grand Cosmopolitan! Mix daarvoor 2 cl. Grand Marnier, 3 cl. wodka, 4 cl crandberrysap in de shaker met ijs. Schenk uit in een martini glas en laat er een schijfje limoen invallen.
De limited lounge edition kost € 32,95 en is te verkrijgen bij de betere slijters, zolang de voorraad strekt uiteraard!

Deel dit artikel
Back to top