Fashion

Cipriani Upstairs New YorkNew York - In New York hoef je je nooit te vervelen, zeker niet wanneer good2b je informeert wat de places to be in deze miljoenenstad zijn! Wanneer je zin hebt in écht authentiek Italiaans eten, dan neem je een taxi downtown naar het onlangs geopende Cipriani Upstairs New York. Ook wanneer je zin hebt in een avondje mensen kijken is dit een fantastische spot! Hier worden de lekkerste carpaccio’s geserveerd, evenals de meest knapperige pizza’s, de beste Italiaanse groene salades en de pasta’s zijn nú al befaamd. Een aanrader? De pasta met saffraanroomsaus ($15), zo ook de pasta met olie, basilicum en verse kruiden uit Sardinië ($12). Of wat te denken van de huisgemaakte pana cotta’s met vers geslagen room ($8)? In Cipriani Upstairs heeft de volkswijk Little Italy een waardige opvolger gevonden!
Maar Cipriani is veel meer dan alleen maar de ideale tent om je in culinair Italië te wanen. Het restaurant heeft een hoog bling-bling gehalte en de hoeveelheid D&G-zonnebrillen, nose jobs en glinsterende Versace-prularia die hier dagelijks aan je voorbij trekken, is duizelingwekkend. En, hoewel nog maar net open, is Capriani nu al een geliefde plek van de sterren. Wanneer je hier op een doorsnee-avond een pasta bolognese komt scoren, moet je niet verbaasd staan een Paris Hilton of een Kirsten Dunst tegen het lijf te lopen. Want die komen hier. Heel graag. En heel vaak. Enige probleem is dat je niet zomaar naar binnen komt. Voor het restaurant moet je weken van te voren reserveren en de club kom je alleen maar in via via.
De club? Jazeker! Onder het riekten dak van het restaurant is een mini-club gevestigd, die je via een oude brandtrap kan bereiken. Maar bén je hier eenmaal, dan sta je wel face to face met Paris Hilton, Bill Murray, Uma Thurman en Sean Penn. Verschil met het restaurant beneden is dat hier de sterren de énige gasten zijn. En jij natuurlijk. Zorg er dus voor dat je er bij bent, het is de moeite van de vliegreis meer dan waard. Cipriani Upstairs New York is elke dag geopend van 12:00 – 01:00, de club op vrijdag en zaterdag van 23:00 – 03.00.

Deel dit artikel
Back to top