Fashion

De 7e Jonge Gezinnen Beurs

Utrecht - De Jonge Gezinnen Beurs van do 5 t/m zo 8 november in Jaarbeurs Utrecht is hét evenement voor zwangeren, (groot)ouders en jonge kinderen t/m ongeveer 8 jaar. Bij de circa 200 deelnemers vind je de nieuwste, handigste en leukste producten voor de geboorte, verzorging en opvoeding van je (aanstaande) kind. Het centrale beursthema is (Hollandse) tradities.
Bij het Kindercompagnie Inspiratieplein doe je leuke ideeën op voor de inrichting van je kinderkamer. Ook kun je hier gratis stylingadvies krijgen. Op het Tijdschriftenplein van Ouders van Nu, Kinderen, Groter Groeien, Kek Mama en OOK scoor je de leukste hebbedingen voor jezelf en kan je meedoen aan de creatieve workshops slabbetjes en schilderijtjes maken. Op het Kunst- & Creaplein scoor je originele zelfgemaakte eyecatchers voor de kinderkamer!
Dit jaar zijn er extra veel speelgoedaanbieders van de partij. Nieuw dit jaar is de Intertoys-speelgoedwinkel. Een tip om je Sinterklaascadeaus tijdig en voordelig te scoren!
Ook voor jonge kinderen is er heel veel te beleven! Het nieuwste speelgoed kunnen ze uitproberen in de Hasbro-speelruimte. In het (TROS)-Theater kunnen ze genieten van unieke optredens van bekende kinderartiesten.
Enthousiast geworden over dit leuke dagje uit, boordevol inspiratie en vermaak?
T/m 4 november kun je via jongegezinnenbeurs.nl kaarten met 4 euro korting bestellen. Je betaalt dan € 12,50 ipv € 16,50 per kaart.

Deel dit artikel
Back to top