Fashion

Behind Bars M

Boek - 'Behind Bars' is een inspirerend boek voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurontwerp van restaurants, bars en clubs.
Met alleen een bruine kroeg red je het tegenwoordig niet meer. Het interieur van cafés, bars en restaurants wordt steeds belangrijker voor de totaalbeleving van de verwende kosmopoliet. Een plek moet inspireren, een goede sfeer uitademen en een onvergetelijke indruk achter laten.
Frame, magazine voor toegepaste kunst, stelde het boek 'Behind Bars' samen en maakte een selectie van de meest bijzonder vormgegeven, eigentijdse en hippe bars, restaurants en clubs over de hele wereld. Van een Duitse designbakker tot een Ice Bar in Londen en The Beatles Revolution Lounge in Las Vegas.
Behind Bars is meer dan een kijk-mij-nou-op-de-koffie-tafel-boek, maar een serieus en übercool naslagwerk, waar weliswaar mooie plaatjes in staan, maar ook bouwtekeningen, gegevens over oppervlakte, kosten en bouwduur. Bovendien bevat het de beste hotpots, zodat je meteen weet waar je zijn moet als je New York, Shanghai, Hamburg of Vicenza aan doet. De begeleidende teksten vertellen veel over de keuzes van de uitvoerende architecten, materiaalkeuze en filosofie van de ontwerper.
'Behind Bars' kost € 44 en is bestellen via framemag.com.

Deel dit artikel
Back to top