Beauty

Cowshed

Win een Cow mood pakket - Eerder deze zomer berichtten we je al over het wellnessmerk Cowshed. Een merk met een bijzondere geschiedenis. Het begon in 1998 in een prachtig oud huis dat werd gerestyled tot hotel: Babington House in Somerset. De koeienstal naast het huis werd verbouwd tot spa en dat was het begin van de natuurlijke en therapeutische producten van Cowshed. Speciaal voor Good2b geeft Cowshed 5 pakketten weg, zodat je kan kennismaken met het eigenwijze Britse merk.
Met de hand geplukte kruiden, afkomstig uit de Victoriaanse kruidentuin van Babington House, bepalen het speciale karakter van Cowshed. Organische essentiële oliën vanuit de hele wereld afkomstig worden toegevoegd in de unieke moods van Cowshed. Bad- en homeproducten die zijn afgestemd op je bui.
Knackered Cow is de kruidige ontspannende collectie met lavendel en eucalyptus om de spieren te ontspannen en harmonie te herstellen. Grumpy Cow is opbeurend met een mix van rode mandarijn, petit grain en grapefruit. Het stimuleert de circulatie en zuivert. Lazy Cow geeft innerlijke rust met jasmijn, kamille en sandelhout. Horny Cow staat voor gekruide en bloemige verleiding. Rose absolute, Patchouli en kaneel wekken verlangen, warmte en romantiek op. Wild Cow is vitaal en verkwikkend met lemongrass, gember en rozemarijn. En in Moody Cow tenslotte zorgen rose geranium, lindenbloesem en olibanum voor een nieuwe balans.
Je kan één van de 5 Cowshed pakketten winnen met daarin een showergel en bijpassende bodylotion. Ga daarvoor naar de Win.

Deel dit artikel
Back to top