Beauty

John Frieda Precision Foam Colour

Snel & Makkelijk - Voor het verven van je haar altijd naar een dure salon? Het kan natuurlijk prima, maar waarom zoveel geld uitgeven als het tegenwoordig net zo makkelijk thuis kan? Net zo makkelijk? Ja je leest het goed… er is namelijk nu iets nieuws: John Frieda Precision Foam Colour. Het zorgt voor spectaculair effect en garandeert haarkleuring met dezelfde kwaliteit als bij de kapper. Een thuisproduct met het resultaat alsof je dus net uit de salon stapt.
John Frieda Precision Foam Colour werkt eigenlijk net zo makkelijk als een shampoo en kleurt zelfs alle moeilijk te bereiken delen. Zonder enige moeite. Geen missers, druppels of vlekken meer – de nadelen van de traditionele thuiskleuringen.
Welke kleur je ook wenst, John Frieda Precision Foam Colour geeft je een natuurlijke kleur met 100% grijsdekking, vanaf de haaraanzet tot in de puntjes. Geen onregelmatige kleur, maar een prachtig egaal effect met sprankeling en glans.
John Frieda Precision Foam Colour is er in 20 nuances voor blondines, brunettes en redheads. John Frieda® Precision Foam Colour zorgt in 20 minuten voor een perfect kleurresultaat, in 30 minuten is zelfs het meest hardnekkige grijs gedekt.
Het werkt heel gemakkelijk - door het flesje even te kantelen (niet schudden) mix je de ontwikkelvloeistof en de kleuring. Knijp altijd in het midden van de fles (niet pompen) en houd deze rechtop: zo verdeel je de foam over je handschoen.
Je hoeft niet per lok of gedeeltes te werken. Masseer de foam gewoon helemaal door je haar en verdeel het gelijkmatig met je vingertoppen: net zoals je je haar wast. John Frieda Precision Foam Colour schuimt op om overal de perfecte kleurdekking te brengen. Probleemloos, zonder geknoei.
Nadat je de foam hebt uitgespoeld, is de Colour Keep Conditioner aan de beurt. Deze speciale, kleurbeschermende technologie sluit de kleur in en beschermt: voor een schitterend langdurig resultaat, terwijl je haar lekker zacht en glanzend blijft.
John Frieda® Precision Foam Colour, consumentenadviesprijs € 16,49, verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

Deel dit artikel
Back to top