Beauty

WIN: Douglas feestdagen make-up pakket t.w.v. bijna 97 euro!

WIN: Douglas feestdagen make-up pakket t.w.v. bijna 97 euro!

Het is december en om dat te vieren willen wij graag onze lezers verwennen! En hoe kun je dat nou het beste doen dan cadeaus uit te delen? In samenwerking met een aantal hele leuke merken en shops mogen wij jullie in de watten leggen.

Vandaag mogen wij van Douglas een feestdagen make-up pakket ter waarde van bijna 97 euro weggeven. Het pakket bestaat uit vier verschillende setjes die perfect zijn om jou voor de kerst en oud en nieuw te voorzien van een prachtige beauty look. Naast het deluxe make-up palette (bestaande uit 32 oogschaduwtinten met verschillende finishes en 5 gezichtspoeders) zitten er meerdere lipproducten, een mascara, een oogpotlood, make-up remover en een zakspiegel in de cadeausets. 


Wil jij dit fantastische pakket bestaande uit vier make-upsets ter waarde van bijna 97 euro van Douglas winnen? Het enige wat je moet doen om hierop kans te maken, is ons laten weten waarom jij graag het pakket wilt winnen. Op 23 december 2019 zullen wij de winnaar een email sturen, dus houd je mailbox in de gaten!

Beeld: Douglas
Deel dit artikel
Back to top