Fashion

O’Neill Superkini Model Contest

Dagelijks blog Nederlandse Charis - Het is weer zover: dit jaar is de tweede editie van de Superkini Model Contest. Dit keer in een ander jasje…. En good2b volgt dagelijks de verrichtingen van de Nederlandse finaliste Charis Buchinhoren. Zij houdt ons de komende dagen - in een blog – op de hoogte.
Eerste even een stapje terug. Vorige jaar heeft de online model competitie geleid tot een grandioze finale op Ibiza. 12 meisjes liepen daar op de zogenoemde One Way Runway de fashionshow van hun leven. De naam zegt t al: catwalk was zo ontworpen dat je aan het einde ervan alleen nog maar in het water kon springen. De 5 meter hoge sprong in het diepe, met bikini die op z’n plek blijft zitten, maakte dit event uniek in zijn soort.
One Way Runway 2011
Tatjana Maul was de grote winnares van 2011 en dat heeft ze geweten ook. Meteen vertrok ze met het O’Neill team naar California om daar in de zomer 2012 shoot te schitteren. Meteen daarna zat ze in een vliegtuig naar Miami, waar ze 6 maanden woonde en bij het grote NEXT MODEL MANAGEMENT Miami haar modellen carrière een enorme boost heeft gegeven.
[IMG01]

Tatjana op shoot in California
2012
2012 brengt ons een vernieuwde versie van de zoektocht naar het 2014 O’Neill/NEXT Model - meisje. Dit keer zullen 3 meisjes vanaf vrijdag in Miami de uitdaging van hun leven aangaan. Tijdens de Miami Swimweek worden ze aan alle aspecten van de modellenwereld blootgesteld, shoots, shows en natuurlijk de hun loopje voor de catwalk. Na drie volle dagen zal blijken welk meisje het meest geschikt is om in de 2014 campagne van O’Neill te shinen en een modellen contract van NEXT te winnen.
[IMG02]

De drie finalisten
Een van de finalisten is uit eigen land. Charis Buchinhoren uit Bergen op Zee! Vervend kiteboardster. Opgegeven voor de wedstrijd, omdat haar omgeving erop aandrong. Nicolien Hosang, Brand Manager O’Neill, vertelt: ‘Ze kon niet geloven dat ze bij de laatste 3 van de ruim 3000 inzendingen zat. Gilde de boel bij elkaar toen het haar verteld werd. En op de vraag waarom ze een O’Neill/NEXT model wilde worden zei ze het volgende: “Dat is net als aan een man vragen of hij een F1 race in een Ferrari wilt rijden! Het is voor mij mijn grootste droom om model te worden.”
De komende dagen zal Charis alles over de aanloop naar –, en de ervaringen in, Miami delen. Het zal een mooi battle worden. Wij zijn benieuwd!
[IMG03]

De Nederlandse finaliste Charis


Deel dit artikel
Back to top