Fashion

Bibi van der Velden: Forbidden Fruit

Ook Christmas sale met Jan Taminiau - Juwelenontwerper en beeldend kunstenaar Bibi van der Velden werkt samen met juwelenhuis Steltman. Dat heeft de nieuwe fine jewelry collectie genaamd Forbidden Fruit 'Steltman by Bibi van der Velden' opgeleverd. De collectie bestaat uit ringen, hangers, kettingen en oorbellen en de sieraden zijn van18 karaat geel- en witgoud, diamanten, edelstenen en slangenleer. Slangenleer inderdaad, want de slang staat centraal in deze collectie.
De lancering van Forbidden Fruit is op 19 november 2011 tijdens de PAN kunst en antiek beurs. Hierna is de collectie exclusief te verkrijgen bij Steltman Juwelier in Den Haag.

Bibi van der Velden organiseert op 25/26/27 november een 'Christmas Sale' in White Space samen met Jan Taminiau. Daarbij zullen zij hun items/collecties presenteren aan het publiek. Die kunnen ook gekocht worden. De show zal gehouden worden in Studio White Space in Amsterdam. De 25e november is voor genodigden, 26 en 27 november is voor iedereen toegankelijk van 10.00 uur tot 19.00 uur.

[IMG01]
[IMG02]

Deel dit artikel
Back to top