Fashion

NIEUW: Tips van een Drill Instructor

Barbara den Bak - We hebben weer een geweldige nieuwe aanwinst op good2b.nl: tips van Drill Instructor Barbara den Bak! Barbara gaat je wekelijks tips geven op het gebied van training en voeding. Barbara is namelijk Personal Trainer. En niet zomer een Personal Trainer maar meteen de coolste van ons land!
[IMG01] Na een omscholing tot Bootcamp ‘Drill Instructor’ besloot Barbara in Amsterdam van start te gaan met deze military trainingsvorm in de buitenlucht. Begin 2009 heeft ze The Bootcamp Club opgericht (www.thebootcampclub.nl). Inmiddels zijn er in 15 steden Bootcamp trainingen te vinden en staan er regio’s door heel Nederland in de planning. Naast Bootcamp trainingen zijn er specials op het gebied van Yoga, Running, Cycling, Kickboksen en een bikiniprogramma waarin je in 8 weken strak getraind wordt voor het strand.
Voortaan helpt ze de good2b lezeressen dus ook een beetje met haar tips. Hoe kom je snel in shape vóór je vakantie. Hoe kom je daarna weer van de vakantiekilo’s af? Op welke manier kun je het beste trainen om vet te verbranden? Hoe kun je gezond eten en toch een geweldig leuk leven hebben mét gezellige etentjes tot diep in de nacht? Een leven zonder alcohol niet voor te stellen? No stress, Barbara geeft tips welke drankjes je dan het beste kunt drinken! Deze en nog veel meer vragen gaat Barbara voor jou beantwoorden in haar wekelijkse columns!
Vanaf volgende week iedere donderdag ‘tips van Drill Instructor Barbara den Bak’!!
Alle nieuwtjes, tips, blogs en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top