Fashion

Urban Yoga

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag - Rooftop yoga onder de blote hemel in metropolen zoals Berlijn, Hamburg, München, Zürich, Wenen, en vanaf vrijdag ook in Amsterdam. Op vrijdag 20 juni a.s. om 08:30 vindt de Kick Off plaats van de Nederlandse editie van Carpe Diem Urban Yoga. 50 Yogi zullen die ochtend de kantoorspits stil leggen voor een yogasessie op het dakterras van het Gustav Mahlerplein bij het World Trade Center in Amsterdam.
Ook Rotterdam, Utrecht en den Haag worden deze zomer getrakteerd op de Urban Yoga sessies. Het unieke aan de tour is dat deze op drukke en unieke ‘urban’ locaties wordt gehouden zoals in Amsterdam in het zakendistrict WTC.
De Nederlandse editie van de internationale yoga-tournee (Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk) is bedoeld om mensen te helpen onthaasten te midden van de drukte van de stad. De tour bestaat uit 32 sessies verdeeld over de 4 grote steden en is gericht op alle niveaus variërend van beginners tot gevorderden.
De kick-off staat onder leiding van een professionele urban yoga guru en de eerste sessie wordt een speciale ‘Vinyasa Flow Yoga’: Een intensieve flow yoga, die rustig begint, langzaam opbouwt en je vervolgens meeneemt naar de horizon in jezelf door middel van een vloeiende serie van uiteen-lopende yogahoudingen. Beweging en ademhaling gaan samen, voor optimale energie én ontspanning. Per stad vinden er 8 sessies plaats waarvan de eerstvolgende in Rotterdam op zaterdag 21 juni, in Den Haag op 25 juni, en in Utrecht op donderdag 26 juni. Kosten: €15 p.p. Voor meer informatie klik hier.

Deel dit artikel
Back to top