Fashion

Ashley Graham gebruikt paparazzibeelden voor haar nieuwe swimwear collectie en het is geweldig

Ashley Graham is één van onze favoriete curvy supermodellen en als je bij iemand moet zijn voor body positivity, dan is het wel bij haar. Gisteren lanceerde Graham haar Summer 2018 swimwear collectie voor Swimsuits For All. De naam zegt het al: de bikini's en badpakken zijn dus voor iedereen! Het maakt niet uit welke maat je hebt. En dat wil het model nu ook duidelijk maken met de beelden. 

Om de body positivity boodschap door te trekken in de campagne, is er geen gebruik gemaakt van Photoshop of andere tools om de beelden te bewerken. Elk 'imperfectie' is te zien en dat is helemaal oke! Het model schittert op iedere foto en zo laat ze zien dat je gewoon jezelf moet kunnen zijn.

En, als je dacht dat de foto's door een professionele modefotograaf zijn gemaakt, dan heb je het mis. Graham heeft er namelijk voor gekozen om gebruik te maken van paparazzibeelden om het echt rauw te houden. Het model laat InStyle weten dat ze op het idee kwam terwijl ze met haar team bezig was met het maken van foto's voor de collectie in Miami. 

"When shooting this campaign in Miami, the paparazzi began following us and taking pictures. Looking at their photos sparked an idea. Why not use their photos as the campaign images? These raw and unedited images would remind women that they are "flawless" in their own right and that they already have the perfect beach body!"

Het resultaat is prachtig en het is een voorbeeld voor velen.

Beeld: Bruno Press, Swimsuitsforall

Deel dit artikel
Back to top