Fashion

Zien: de allermooiste kerstjurkjes onder 100 euro

Zien: de allermooiste kerstjurkjes onder 100 euro

Heb jij ook zo’n zin om dit jaar helemaal uit te pakken met je outfit tijdens de kerstdagen? Groot gelijk heb je! Een mooie kerstjurk – met bijpassende accessoires - mag dan natuurlijk niet ontbreken. Toch kan het een aardige zoektocht zijn om dé perfecte jurk te vinden.

Heb je wat inspiratie nodig? Van een classic black dress tot flitsende pailletten, wij hebben de leukste jurkjes onder de 100 euro voor je op een rijtje gezet!

Paarse satijnen mini-jurk van NA-KD - €46,95

Een kleurtje kan nooit kwaad, toch? Ga vrolijk de kerstdagen in met deze paarse mini-jurk. Om de outfit stoer én chic te maken, kun je deze combineren met een toffe blazer en zilveren sieraden.


Satijnen mini-jurk bij Na-kd.com

Jurk met pailletten van H&M - €14,99

Hoe gaaf is deze korte jurk met zilveren pailletten van H&M? Op en top kerst, al zeg ik het zelf. Met een paar stijlvolle hakken en – mits je het snel koud krijgt – een blazer in het wit, maak je de look helemaal compleet.


Korte jurk met pailletten bij Hm.com


Single-breasted blazer bij Hm.com

Tweekleurige jurk met pailletten van H&M - €39,99

Ga je dit jaar voor zwart of wit? Het blijft altijd een lastige keuze. Kan je echt niet kiezen? Dan komt deze tweekleurige jurk met pailletten als geroepen. Voeg er wat stijlvolle zilveren sieraden aan toe en je bent klaar voor het kerstdiner!


Tweekleurige jurk met pailletten bij Hm.com

Strapless jurk met veren van Boohoo - €70,00

Heb je zin om het even helemaal anders te doen dit jaar? Deze strapless jurk met veren voldoet aan al jouw wensen. Met een paar witte heels en mooie gelakte nagels creëer je een unieke kerstlook.


Strapless Veren Midi Jurk bij Boohoo.com

Satijnen blazerjurk van H&M - €39,99

must have die elke vrouw wel in haar kast heeft hangen: een blazer. Maar wat dacht je van een blazerjurk als kerstoutfit? Extra voordeel: door de lange mouwen en fijne stof zal je de avond zeer comfortabel doorkomen. Wat wil je nog meer?


Satijnen blazerjurk bij Hm.com

Zilverkleurige jurk met pailletten van H&M - €49,99

In de categorie ‘je kunt nooit genoeg zilverkleurige jurken met pailletten hebben’, kan dit item natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Deze jurk met pailletten is stijlvol, maar ook classy. Combineer het met gave boots of juist subtiele heels. Je kunt er verschillende kanten mee opgaan!


Jurk met pailletten bij Hm.com

Glitterende jurk van H&M - €19,99

Ben je op zoek naar een nauwsluitende jurk met diepe V-hals en vleermuismouwen? Stop met zoeken, wij hebben dé jurk voor je gevonden! Je maakt de outfit helemaal af met gave zwarte pumps.


Glitterende jurk bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top