Fashion

Hu.man Holidays VakantieDoeboek

Boek - Onder het mom "vervelen kan altijd nog!'' brengt modeontwerper Hans Ubbink voor de zesde keer het Hu.man Holidays VakantieDoeboek uit.
Het Hu.man Holidays VakantieDoeboek verschijnt jaarlijks en is ideaal voor wanneer je zin hebt in het vakantiegevoel, thuis of onderweg. De ondertitel 'vervelen kan altijd nog' is deze keer het uitgangspunt: vakantie is 'andere' dingen doen en natuurlijk dingen laten. Het gaat om de dingen die niet hoeven, om het ontmoeten, maar ook om indrukken opdoen, ontdekken, delen en ondernemen.
In het boek kun je lezen over leuke alternatieve manieren van reizen in de vorm van guerilla-reistips. Verder staan de 264 pagina's weer vol verhalen, mooie fotoreportages, recepten en spelletjes met ditmaal bijdrages van onder andere Michiel Borstlap, Matthijs van Nieuwkerk, Pierre Wind, Ronald Giphart, Bart Chabot, Martin Bril, Cor Hospes, Kees Scherer, Robert B.P. van Weperen, Nell Westerlaken, Fabian Takx en Hans Ubbink, uiteraard. Ook het dagboekdeel is weer opgenomen in het boek waarin je verslag kunt doen van je eigen reisavonturen.
Het Hu.man Holidays Vakantiedoeboek 2008 komt 22 mei uit en is verkrijgbaar via internet op humanholidays.com en bij de betere boekhandel voor € 18,95. good2b geeft 2 x een Hu.man Holidays VakantieDoeboeken weg, dus surf naar WIN. Deze actie loopt tot maandag 2 juni.

Deel dit artikel
Back to top