Fashion

Parelwitte tanden bij Perfectsmile

Landelijk - Als je leuk voor de dag wilt komen zijn parelwitte tanden en een goede mondhygiëne een vereiste. Zag je tot een paar jaar terug alleen topmodellen, filmsterren en andere artiesten met een hollywoodsmile, tegenwoordig is een stralende lach voor iedereen weggelegd en zijn verkleurde tanden not done. Bij Perfectsmile, een snelgroeiende kliniek met vestigingen door het hele land, kun je terecht voor bleekbehandelingen, facings, beugels en verfrissende mondhygiëne.
Onder invloed van je dagelijkse leefpatroon zoals het drinken van koffie en thee of bijvoorbeeld roken staan je tanden bloot aan verkleuring. Bij Perfectsmile kun je na een kortdurende behandeling weer een stralend witte lach tevoorschijn toveren. Onder toezicht van tandartsen en voorzien van de meest moderne apparatuur onderga je een doeltreffende behandeling terwijl je op je gemakje naar een paar episodes van Sex and the City of Desperate Housewives kijkt op een plasmascherm. Een bleekbehandeling is al mogelijk vanaf €150 voor 2-4 tinten lichtere tanden. De Intensive behandeling van €275 duurt anderhalf uur en maakt je tanden 10-14 tinten witter door middel van een speciaal ontwikkelde gel op basis van waterstofperoxide.
Naast de bleekbehandelingen biedt Perfectsmile ook ‘facings’ aan. Facings zijn een soort schildjes die op de tanden worden geplaatst en zijn dé oplossing voor diverse esthetische problemen zoals kleine spleetjes tussen je tanden, afgebroken hoekjes en scheve tanden. Facings kosten €349 per tand.
Perfectsmile vind je in Amstelveen, Breda en Den Haag en binnenkort ook in Utrecht, Maastricht, Groningen en Arnhem. Voor meer informatie en afspraken ga naar perfectsmile.nl. good2b mag 1 intensive bleekbehandeling t.w.v. €275 weggeven, kijk snel bij WIN.

Deel dit artikel
Back to top