Fashion

De mini jurk is helemaal terug in 2022 en zo draag je 'm!

De mini jurk is helemaal terug in 2022 en zo draag je 'm!

Van pearlcore tot de balloon jeans - er komen weer allerlei nieuwe trends aan in 2022. Eén van de trends die we ook zeker gaan zien in 2022, is de mini jurk. Laat de midi- en maxi jurken dit jaar maar in de kast hangen, want in 2022 steel je de show in een mini jurk. En ja, die kun je ook prima overdag aan.

De mini jurk voor overdag

Dat je de mini jurk tijdens een avondje uit kunt dragen, wist je natuurlijk wel. Maar de mini jurk kun je ook príma overdag dragen. Combineer 'm bijvoorbeeld met een goede dikke panty in de winter, hoge laarzen en doe er een trui onder en een blazer overheen. Warme jas - denk lange camel coat of één van deze trendy jassen, en je zit goed.
 

3 x mini jurkjes die je overdag kunt dragen

mini jurk trend 2022
Getailleerd giletjurk bij NA-KDGebreide mini-jurk bij NA-KD en Tweed jurk met ruche bij MANGO

De mini-jurk voor een avondje uit

Na de vele lockdowns is 2022 een jaar waarin we ook weer feest gaan vieren. Een mini jurk past daar perfect bij, zeker als je helemaal los wilt gaan. Van glitters tot parels, je kunt het zo gek niet verzinnen of het is helemaal oké in dit nieuwe jaar.

3 x mini jurkjes voor een avondje uit

mini jurk trend
Gestructureerde mini-jurk met one-shoulder bij NA-KD.comSatijnen jurk met gevoerde schouders bij NA-KD.com en ASOS Edition - Mini smockjurk met borduursels en lovertjes in mintgroen bij ASOS

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top