Fashion

Nieuwe collecties Mippies

Landelijk - De nieuwe collectie van Mippies accessoires is bekend! Je kunt een hoop moois op het gebied van sieraden en riemen verwachten. Voor 2006 is Mippies een hele andere weg ingeslagen, ze laat de etnische sfeer achter zich voor een nieuwe vrouwelijke en funky look. Fraai samengestelde kettingen, armbanden, oorbellen en riemen, die heel verfijnd en stoer tegelijk zijn. Een combinatie van hip, chique London-style met een vleugje Hollandse stoerheid.
De spring/summer collectie is verdeeld in drie lijnen, die samen een mooie eenheid vormen. De vrouwelijke en funky lijn bestaat uit verfijnde sieraden met veel kleur, bloemvormen, edelstenen, kristal en hout. De basiskleuren zijn wit en goud, gecombineerd met sterke kleuren als rood en groen. Verder is er veel gebruik gemaakt van schelpen in allerlei vormen. De kleur van deze schelpen varieert van grijs en roze tot spierwit, dit in combinatie met glanzend gouden kettingen en ringetjes.
De stoere lijn bestaat uit grote en lange kettingen met aparte bedels zoals tanden, agaatplakken en veel edelstenen. De kleur rood komt hier veel voor in combinatie met wit en hout. De lange kettingen kun je ook asymmetrisch dragen, waardoor een vernieuwend beeld ontstaat. De korte kettingen zijn grover en voller met meerdere lagen gouden kettingen.
De leerlijn is een unisekscollectie die bestaat uit riemen, armbanden en ringen. Het leer is er in de kleuren zwart, bruin, groen en rood. Aan de smalle verstelbare riemen hangen bedels of een bloem gemaakt van schelpen. De armbanden en ringen zijn er in verschillende variaties: enkel, dubbel, driedubbel of zelfs een combinatie van smal en breder leer. De mogelijkheden zijn oneindig met deze lijn.
Ook komt Mippies dit jaar uit met een nieuwe collectie: Flinn. Een zilver collectie sieraden en accessoires die zowel voor mannen als vrouwen bedoelt is. Deze collectie wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage en elke item is uniek. De stoere collectie bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen, manchetknopen en ringen. In de nieuwe Flinn collectie zie je weer de typische Mippies combinatie van de hippe London-look met stoere Hollandse elementen terug, maar dan uitgevoerd in zilver. De basis bestaat uit zilver, geoxydeerd zilver, leer en veel soorten edelstenen. Deze Flinn collectie is een mix van verschillende materialen met leer en zilver, gecombineerd met sprekende kleuren zoals kristal wit, jade groen en turquoise. De herkenbare Mippies trosjes met halfedelstenen en kristalletjes, samen met bijvoorbeeld een Davidster, adelaar of doodskopje van zilver hangen nu aan kettingen, armbanden en oorbellen van de Flinn collectie. Ook is er een armband die verbonden is aan de ring om je vinger (door middel van een zilver kettinkje met een edelsteen of bedeltje). Een bijzonder samengestelde collectie die verfijnd, chique en funky tegelijk is. Mippies is onder ander te koop bij Azzuro Due op de PC Hooftstraat en SPRMRKT op de Rozengracht in Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top