Fashion

Rosie op haar mooist in editorial voor Violet Grey

Je kunt niet ontkennen dat Rosie Huntington-Withley een van de mooiste vrouwen is die op aarde rond loopt. In de editorial voor het digitale beauty magazine Violet Grey ziet zij er weer adembenemend mooi uit. 
 
In de beauty editorial poseert Rosie voor de camera van Emma Summerton. Met haar prachtige volle lippen en slanke hals leent haar gezicht zich uitstekend voor een beauty shoot. Rosie toont verschillende make-up trends. Mat rode lippenstift en een nude oog make-upje behoren tot een van de favoriete make-up looks van het seizoen. Als je een mat rode lippenstift draagt houdt de ogen dan neutraal met bijvoorbeeld alleen een glansje op het ooglid.

De styling is ook niet mis in deze editorial. Zo draagt Rosie een vintage perzik kleurige jurk van Yves Saint Laurent. Een nude vintage Versace bodysuit en een geweldige leren trenchcoat. De styling werd verzorgd door Elizabeth Sulcer. Make-up door Kate Lee en het haar is gedaan door Sascha Breuer. Op de site van Violet Grey kun je zien welke producten er werden gebruikt voor deze schitterende beauty editorial.

Bron:

Deel dit artikel
Back to top