Fashion

Eerste beelden Topshop x Kate Moss

Sinds Topshop in oktober bekend maakte weer een samenwerking aan te gaan met Kate Moss, zitten wij met smart te wachten op de eerste beelden. En jawel, ze zijn er! Het supermodel siert de mei covers van Vogue UK en Harpers Bazaar.  

In de editorial van Vogue zien we model Freja Beha Erichsen, gestyled door Kate, in de stukken van haar Topshop collectie. De cover heeft Kate voor zichzelf kunnen reserveren. Een mijlpaal, want dit is alweer Kate's 35ste cover voor het magazine. En wat is ie fijn: eindelijk een cover-look die we ons allemaal kunnen veroorloven! 

In het verleden heeft Kate al vier collecties voor de modeketen ontworpen. Haar laatste collectie verscheen in 2010. Nu maakt het model haar comeback: 'Het is zeven jaar geleden dat de eerste collectie verscheen en in de tussentijd ben ik volwassener geworden en heb ik veel geleerd. Deze collectie is meer sophisticated. Alle stukken uit de collectie zal ik zeker dragen. Ik kan niet wachten tot ik ze in handen krijg', vertelt Kate. Wij weten zeker dat ze niet de enige is!

De collectie is verkrijgbaar vanaf woensdag 30 april. Tot die tijd zul je het met onderstaande sneak peak moeten doen. Vergeet ook niet de video te bekijken.

 
 
Kate's 35ste cover voor Vogue UK

 

Model Freja Beha Erichsen in de Topshop x Kate Moss collectie.


De cover van Harpers Bazaar


Bron

Bron

Deel dit artikel
Back to top