Fashion

Lara Stone vertelt Harper's Bazaar over alcoholverslaving

Lara Stone heeft nog een cover binnengesleept. Dit keer gaat het om de april editie van Harper's Bazaar US. Bij de covershoot geeft Lara ook een interview waarin ze vertelt over haar carrière, over the big 3-0 en ze doet een boekje open over rehab

Lara Stone ziet er hot uit op de cover in een Lanvin jurk, maar ook in de rest van de shoot draagt ze prachtige spring looks van Michael Kors, Gucci en Roberto Cavalli, gestyled door Julia van Boehm. Het gezicht van L'Oréal poseert voor de editorial voor de lens van Daniel Jackson. 

Lara Stone op Harper's Bazaar

In het bijbehorende interview vertelt de mooie mama dat ze moest wennen aan het idee dat ze nu 30 jaar is: "Ik kan het pas sinds een paar weken hardop zeggen: 'Ik ben 30.'" Lara was 20 december jarig. Ook doet ze een boekje open over de tijd dat ze in een afkickkliniek zat in 2009. Ze weet nog dat ze een fles vodka in haar handtas bewaarde, voor het geval dat. Lara: "Op een dag werd ik wakker en ik dacht: 'Ik kan niet langer door zo. Ik kan niet leven zo.'" Ze geeft toe dat ze agressief werd na teveel drankjes. "Ik maakte veel ruzie, maar niemand sloeg me ooit terug." 

Over haar succesvolle carrière is het Nederlandse topmodel nuchter: "Als ik er stil bij sta en er over nadenk -wat ik niet al te vaak doe- denk ik, dit slaat nergens op. Ik kijk om me heen en ik zie duizenden meisjes die deze carrière gehad konden hebben." 

Lara Stone op Harper's Bazaar

Lara Stone op Harper's Bazaar

Lara Stone op Harper's Bazaar

Lara Stone op Harper's Bazaar


Gerelateerde artikelen:

Lara Stone & Kit Harington romantisch in Vogue US
Lara Stone een femme fatale op Vogue Paris
Lara Stone nieuw gezicht L'Oréal Paris
Lara Stone magnifique voor Madame Figaro
Hoera, Lara Stone is bevallen!

Deel dit artikel
Back to top