Fashion

Negin Mirsalehi wint Most Promising Fashion Blog Award

In de vorm van een groot gala event, vond gisterenavond in Berlijn de allereerste editie van de STYLIGHT Fashion Blogger Awards Plaats. Dit spektakel was tevens het startschot van de Mercedes-Benz Fashion Week, die in dezelfde stad plaats vindt.

Jury onder leiding van Chiara Ferragni

De vier beste internationale bloggers uit vier categorieën werden door de jury, dit onder leiding van the one and only Chiara Ferragni (The Blonde Salad), gekroond met een Fashion Award. En ja, ook een Nederlandse blogger sleepte een prijs in de wacht...

Congrats to Negin!

Onze knappe Negin Mirsalehi mag de prijs voor 'Most Promising Fashion Blog' op haar schoorsteenmantel neerzetten... en wat zijn we retetrots op haar! Natuurlijk wisten we allang dat Negin veel in haar mars heeft; deze prijs is wat ons betreft dan ook meer dan verdiend.

Overige winnaars

Naast Negin, sleepten nog drie andere fashion bloggers een modeprijs in de wacht. Zo won de Spaanse Aida Demenech de prijs voor 'Best Style Fashion Blog', pronkt de Franse Louise Ebel met de award voor 'Most Creative Fashion Blog' en mag Kenza Zouiten uit Zweden de 'Most Influential Fashion Blog' prijs op haar CV neerzetten. 

Wil je meer lezen over dit evenement en de laatste informatie checken? Kijk dan op deze website.

Deel dit artikel
Back to top