Fashion

De Fantasy Bra van Victoria’s secret: van 1996 tot nu

24 december is het eindelijk zover: het is niet alleen Kerstavond, ook zal de Victoria's Secret Show 2013 op de Nederlandse buis uitgezonden worden! Eerlijk: wij kunnen na het zien van 'the making of' video en het aanschouwen van de 'behind the scenes' beelden echt niet veel langer meer wachten.
 
Een hoogtepunt van de show is toch wel de Fantasy Bra, die dit jaar gedragen wordt door Candice Swanepoel. De met robijnen en diamanten ingelegde BH heeft een waarde van maar liefst 10 miljoen dollar en pronkte eerder op de lichamen van Tyra Banks, Gisele Bündchen, Heidi Klum, Miranda Kerr, Adriana Lima, Claudia Schiffer en Alessandra Ambrosio. Het item van dit jaar schijnt de meest spectaculaire versie te zijn die ooit is gemaakt, wat het wachten nog moeilijker maakt...
 
Om alvast in de mood te komen voor de show (wat natuurlijk niet heel moeilijk is...) neemt onderstaande slideshow je mee terug naar 1996; het jaar waarin de Fantasy Bra geboren is. Sit back en geniet van de prachtige beelden... en ohja, vergeet niet 24 december heel groot te markeren in je agenda!

De Victoria's Secret Show 2013 wordt 24 december uitgezonden op Net5 om 22.30 uur. Wij zijn benieuwd: heb jij al een plekje gereserveerd voor de televisie en naar welk moment kijk jij het meeste uit?

Bron video: Stylight.nl

Deel dit artikel
Back to top