Beauty

VIDEO: op bezoek bij Lisa Eldridge

Internetsensatie Lisa Eldrigde is de queen op het gebied van make-up; ook wij zijn fan van haar fijne tutorials en kunnen het niet laten om regelmatig haar kunsten voor de spiegel te beoefenen. Haar filmpjes zijn over het hele internet te vinden en inmiddels is Lisa niet meer weg te denken uit de beauty scene. Time to get to know her better! Harper's Bazaar nam een kijkje bij haar thuis en babbelt met deze beauty goeroe.

Twee creatievelingen in een huis

Lisa woont samen met haar man Robin Derrick, die creative director is. Het bepalen van het interieur ging dan ook gepaard met verschillende meningen en stijlen. Zo vertelt Lisa dat ze beiden hun aandeel hebben in het geheel: “Robin brought the classic lines and I messed things up a bit with my affection for chintz."

Meer dan make-up alleen

Dat Lisa niet alleen verstand heeft van make-up, blijkt al snel. In onderstaande video geeft ze je een rondleiding door haar huis en kun je een goede dosis inspiratie op doen voor je eigen interieur. Ook praat ze je bij over haar persoonlijke stijl en hoe ze dit heeft doorgevoerd in haar interieur. Wij dromen weg bij haar persoonlijke paleisje en hebben het gevoel heel even écht bij haar op bezoek te zijn geweest. Benieuwd? Check de video gewoon zelf even. Enjoy!


Video: Youtube-kanaal Harper's Bazaar

Deel dit artikel
Back to top