Fashion

Chicks op Youtube: Lisa Eldridge

Naast de persoonlijke style blogs, Facebook-fanpagina's, Twitter en Instagram accounts is er ook het Youtube kanaal en laten wij nou nèt gek zijn op bewegend beeld. In deze nieuwe rubriek delen we daarom videogenieke chicks die de meest fijne video's, filmpjes, vlogs -call it a name- maken en plaatsen. Smullen!

Deze week geen selfmade Youtube hit, maar een fenomenale make-up artist en de absolute beauty goeroe van hoofdredacteur Tess en vanaf nu ook van jou. Lisa Eldridge, beter bekend als de make-up artist van de sterren, heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de beauty industrie. Kate Moss, Nicole Richie, Cara Delevingne, Sienna Miller, noem een naam van een model of celeb en Lisa Elridge heeft het desbetreffende gezicht onder haar make-upkwasten gehad om klaar te stomen voor een covershoot of magazine editorial.

In haar filmpjes geeft de Britse beauty expert tutorials van hoe ze bepaalde celebs heeft opgemaakt, zoals Rosie Huntington-Whiteleys verleidelijke look op de cover van Glamour, je weet wel, die ene met One Direction. Daarnaast maakt ze video's over make-up stijlen, zoals de pin-up look, de natural look, hoe je donkere lippenstift het beste draagt en hoe je jezelf in no time weer oppept na een zware nacht. Daarnaast deelt ze graag haar favoriete producten met haar volgers. We waarschuwen je: eenmaal op haar Youtube-kanaal blijf je doorklikken en video's kijken, dus op eigen risico en met gevaar voor het in de war gooien van je tijdsplanning! Wij zweren bij deze vrouw!
 


 

Deel dit artikel
Back to top