Fashion

Kate Moss wordt moderedacteur voor Vogue UK

Kate Moss gaat als fashion editor het Vogue team in Engeland versterken. Voor het lentenummer zal het topmodel editorials stylen en zelf de modellen en fotografen kiezen, wat ongetwijfeld goed moet komen gezien de ervaring van Kate.

Kate is haar cv flink aan het aanvullen de laatste tijd, met een eigen single, een collectie voor Topshop en... niet te vergeten: de cover van Playboy. Nu gaat ze ook nog aan de slag als fashion editor bij de Britse Vogue!

Kate Moss stond sinds 1993 maar liefst 33 keer op de cover van Vogue UK, wat van haar een definitive Vogue cover girl maakt. Dit is de allereerste keer dat ze aan de andere kant van het proces staat. Hoofdredacteur Alexandra Shulman is in ieder geval razend enthousiast: "I am absolutely delighted that Kate is going to work with us in this new role. Her undoubtedly brilliant sense of style, depth of fashion knowledge and understanding of what makes a wonderful image will be exciting to see on the pages of British Vogue. I am really looking forward to working with her on ideas."

Vogue kate Moss

Deel dit artikel
Back to top