Fashion

Video + foto's: Miranda Kerr voor Cosmopolitan

Terwijl wij nog druk aan het bladeren zijn door het oktober issue van ons favoriete magazine, zijn de bladen zelf alweer druk met de afronding van de novemberedities. Cosmopolitan heeft de eerste beelden van haar felblauwe novembernummer vrijgegeven en niemand anders dan Miranda Kerr is Cosmo's chick van de maand.

De beelden zijn een tikkeltje sexy, maar op en tot classy en met een vleugje glamour. Cosmopolitan voelt Miranda aan de tand over onder andere haar modellencarrière en neemt tevens een duik in haar liefdesleven. "When I saw Orlando on Broadway in Romeo and Juliet, I was blown away. For someone to be able to learn all that and hold the energy to do it every day, six days a week – I have so much respect for him. We don’t run lines though. We keep that very separate. That would be like me asking him to teach me how to catwalk”, aldus de smoorverliefde Miranda.

Hieronder vind je tevens de behind the scenes video waarin je wordt meegenomen op de Cosmo-set. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Miranda een prachtplaatje is. En wauw, die make-up...

Deel dit artikel
Back to top