Fashion

Modellen onthullen hun onzekerheden in Interview

Vaak zien we modellen als onverslaanbare wezens met een flinke dosis aan zelfvertrouwen waar menig vrouw van gaat tandenknarsen. Interview Magazine bewijst met haar upcoming nummer echter het tegendeel. In het modellen issue babbelt het magazine met meer dan zeventig modellen over de modellenindustrie, waarbij de dames onder andere een boekje open doen over hun onzekerheden.

  

Onder andere Kate Moss legt haar ziel bloot met de uitspraak dat ze geïntimideerd was door Naomi Campbell, Linda Evangelista en Christy Turlington, toen ze haar eerste modestapjes zette: "Yeah, i was intimidated, but they were very nice and I was quite street-wise".

  


 

Niet alleen Kate Moss, maar ook Daria Werbowy laat doorschemeren ook in het bezit te zijn van een gezonde dosis onzekerheid: "Sometimes I am still surprised I am a model and that people think I am good-looking. I have tortured myself about it". 

Yes ladies, wij zijn niet de enigen die fronsend en geïrriteerd een blik in de spiegel werpen als we 's ochtends al gapend de gordijnen open gooien. Een mooi begin van de dag, of niet dan?!

Beeld: Graziadaily.co.uk

Deel dit artikel
Back to top